Backbeat arrangement 

  

 

 

 

 

 

 

Fra Shadowsmusikk til storbandtrøkk
Fredag 7. november 2014 kl 20.00 på 1866, Kopervik

The Shadvox m/ Magne Snyen

The E Feigt Å Øva

Plakat A4   Plakat A3

Backbeat i retro’ens tegn:
Fredag 7. november blir det 3 ting som gjelder: At du skal ha det gøy, at du er innstilt på å få fot, og at du glemmer tid, alder og fødselsdato! Kveldens musikk er nemlig tidløs, men så langt fra kraftløs. Og i særklasse retro. For når The Shadvox og The E’ Feigt Å Øva inntar samme scenen, VET vi at kvaliteten og stemningen er sikret.

The Shadvox debuterte på BackBeat for 7 år siden, og er blitt Haugalandets mest ettertraktede Shadows-band. Så ønsker du virkelig å oppleve hva pappaen din, ( sågar bestefar og bestemor!) hørte på i ungdommen, stiller du sjølsagt denne kvelden. Standard Shadows-band består av 2 gitarer, bass og trommer (vokal  er bannlyst!), og sper du på med original VOX forsterker AC30, ja da ER du tilbake igjen på begynnelsen av 1960-tallet. Bevegelse, fotarbeid og håndgrep er avgjørende for den optimale musikkgleden, og ingen håndterer Fender Stratocasteren bedre enn Leif Olaf Madsen. Han kommer til å dra deg med på en av sine KON-TIKI-ferder du seint kommer til å glømme.

I tillegg kommer The Shadvox til å spille Cliff Richard-melodier, med Magne Snyen på vokal.

Kall denne kvelden også kontrastenes musikkveld,  for sceneskiftet vil du garantert merke, både i form av utseende (en generasjon yngre musikere ,stort sett!) og i form av desibel. For når den heidundrende gjengen i Feigt å øva smeller til med sin første akkord, ja, da vajer det i Våjen! Så heng med så lenge du orker, for her får du trøkk med reklamasjonsrett. Går du før tiden er omme, da har du vitterlig en god sak. Repertoaret med soul, blues, klassisk rock, ispedd en og annen ballade, har vært medvirkende årsak til av det 10-manns store bandet er blitt en av Karmøys aller mest populære grupper. Du vil skjønne hvorfor. Solid besatt på alle plasser, ei blåserrekke som gir ut både passende doser valium og samtidig pirrer dopaminen, gruppa har to bla’ Stueland – dyktige - på vokal, pappa Henning  har vært aktiv i mange år, og sønnen Vidar er med i det spennende rockebandet  Temet Nosce. 

BackBeat benytter her anledningen til å gi en aldri så liten honnør til Terje Fjell. Han er etter hvert blitt reine veteranen i BackBeat-sammenheng. Foruten Feigt å øva, har han opptrådd sammen med The Rebells og Begerswingers. 

Og hvis foreldrene dine ønsker å bli med denne kvelden, så la dem for all del gjøre det, men pass på å stue dem langt bort i den mørkeste kroken i lokalet, da kommer du nok til å få høre dem, men se gjør du garantert ikke!

Det tar også reklamasjonsretten seg av!